Op zaterdag 22 september vindt het Groentesoep Festival plaats in het centrum van Almere Buiten. Deze zevende editie bestaat uit een creatieve markt, muziek, workshops en nog veel meer.Net als groentesoep bevat het Groentesoep Festival uit diverse ‘groene’ ingrediënten, zoals duurzaam, re-cyclen, biologisch, gezond, dansen, zingen, lachen en je ogen uitkijken. Op de podia kun je genieten van inspirerende optredens van sing-songwriters, dansscholen en om 16.00 uur treedt Vocal Motion op op het Globeplein. Kom vooral kijken en wie weet ook meezingen!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Afscheid van Axel

We hebben helaas afscheid genomen van onze enthousiaste pianist Axel. Gelukkig begeleidt hij ons nog wel op de komende optredens op zaterdag 28 september in Stad en 5 oktober in Almere Buiten.

Nieuws

Feestje!

Dit jaar bestaat Voca Motion 25 jaar. Dat vieren we met veel optredens en een feestje! Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Nieuws

Groentesoepfestival 5 oktober

Wil je een spetterend optreden van Vocal Motion bijwonen? Kom dan op 5 oktober naar het Groentesoepfestival in Almere Buiten, om 13.00 uur op het Rio de Janeiroplein. We zien je daar!