Op zaterdag 22 september vindt het Groentesoep Festival plaats in het centrum van Almere Buiten. Deze zevende editie bestaat uit een creatieve markt, muziek, workshops en nog veel meer.Net als groentesoep bevat het Groentesoep Festival uit diverse ‘groene’ ingrediënten, zoals duurzaam, re-cyclen, biologisch, gezond, dansen, zingen, lachen en je ogen uitkijken. Op de podia kun je genieten van inspirerende optredens van sing-songwriters, dansscholen en om 16.00 uur treedt Vocal Motion op op het Globeplein. Kom vooral kijken en wie weet ook meezingen!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Zomerstop

Van 13 juli tot 1 september hebben we een zomerstop en genieten we van een heerlijke vakantie. Daarna ben je van harte welkom om een repetitie-avond bij te wonen.

Nieuws

Perfect – Ed Sheeran

Leuk, we gaan het nummer ‘Perfect’ van Ed Sheeran zingen. Michael legt de laatste hand aan het nieuwe arrangement. Inmiddels zijn er drie nieuwe sopranen en een nieuwe bas lid geworden. Er is nog plek Lees verder…

Nieuws

Beatles medley

We zijn begonnen met het repeteren van nieuw repertoire; een medley van verschillende liedjes van de Beatles.