Heb je altijd al in een koor willen zingen? Kom dan op woensdag 10 of 17 oktober naar de open repetities! Je bent van harte welkom om een avond mee te komen zingen. Er is nog plek voor enthousiaste zangers en zangeressen. Via de mail kun je je aanmelden.

 

Categorieën: Nieuws

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Zomerstop

Van 13 juli tot 1 september hebben we een zomerstop en genieten we van een heerlijke vakantie. Daarna ben je van harte welkom om een repetitie-avond bij te wonen.

Nieuws

Perfect – Ed Sheeran

Leuk, we gaan het nummer ‘Perfect’ van Ed Sheeran zingen. Michael legt de laatste hand aan het nieuwe arrangement. Inmiddels zijn er drie nieuwe sopranen en een nieuwe bas lid geworden. Er is nog plek Lees verder…

Nieuws

Beatles medley

We zijn begonnen met het repeteren van nieuw repertoire; een medley van verschillende liedjes van de Beatles.