Welkom op de vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website van Vocal Motion Almere! Kijk gerust rond en laat ons weten wat je van de nieuwe branding vindt.

Het had wat voeten in de aarde maar nu presenteren wij met trots onze nieuwe branding. Nadat vorig jaar de website gecrasht was, hadden wij een tijdelijke website. Afgelopen zomerstop is er hard gewerkt aan het opnieuw opbouwen van de website en tegelijkertijd het creëren van een nieuwe look en van de online aanwezigheid van Vocal Motion. Zo stellen alle stemgroepen zich voor op de pagina ‘Het koor’ en vind je op de pagina ‘Bestuur en Commissies’ een korte introductie van wat de verschillende commissies doen. Ook hebben wij ons best gedaan om de sfeer en muzikale kwaliteiten van het koor vast te leggen. Op onze homepagina kun je bijvoorbeeld luisteren naar een aantal studieopnames en vind je verspreid over de website knoppen die linken naar onze sociale mediakanalen. Vocal Motion volgen was nog nooit zo makkelijk!

De komende tijd zal de website verder gevuld worden met berichten en foto’s. Ook is er een heuse geschiedenispagina in ontwikkeling met het oog op ons dertig jarig bestaan, november volgend jaar. Blijf ons dus vooral volgen en steunen en graag tot snel bij één van onze optredens.

Een vocale groet,

Het bestuur van Vocal Motion

Meest bekeken