Optredens

VKorendagen in Paradiso januari 2023

Tijdens de Paradiso Korendagen op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 kwamen koren uit het hele land naar Amsterdam om te laten horen dat zingen hun passie is. Het optreden was heel erg leuk om te doen en daarna was het ook nog erg gezellig. 

Kerst optredens 2022

Op zaterdag 17 en zondag 18 december gaven we kerstoptredens  in Almere Haven en Almere Stad. Het was erg fris, maar wat was een gezellig feestje om de kerstsfeer met iedereen te delen.

UITFestival Almere

Op 24 september gaven we een optreden op de Citadel ter gelegenheid van het UITFestival in Almere. Verspreid door de hele stad waren er optredens. Het publiek bleef staan om ervan te genieten. Het was weer heel leuk om dit met elkaar te doen.

Floriade Expo 2022 in concert

We waren uitgenodigd om op 27 juli te komen zingen op de Floriade Expo 2022 in Almere. Het was een zonnige woensdagmiddag. Als professionele artiesten werden we ontvangen met koffie en een lunch. We hebben twee keer drie kwartier gezongen. Wat een feestje! Op stoeltjes onder bomen zaten veel mensen te luisteren en aan het einde werd er flink meegeklapt. We zongen Shallow en Something inside uit volle borst. Wat een energie gaf dat!

Optreden op basisschool De Kraanvogel

Op 13 juli nam Wilma afscheid van haar basisschool, omdat ze met pensioen ging. In opdracht van haar school hebben we een leuk en gezellig verrassingsoptreden verzorgd. De kinderen vonden het ook erg leuk en zongen Happy mee. . 

VGroentesoepfestival in Almere Buiten

Optreden op Stadhuisplein in Almere, januari 2022

Het eerste optreden na Corona. In de regen, maar niet minder enthousiast. Er stond veel publiek te kijken.